Een ogenblik geduld alstublieft

IPC Groen
Zoeken...

opleidingen en cursussen

Referenties

Golf Residentie Dronten

Golf Residentie Dronten

Project: ontwikkelen, aanbesteden en begeleiden tijdens de uitvoering van het UAVgc-contract voor onderhoud van de Golf Residentie Dronten

Golf Residentie Dronten heeft besloten het onderhoud aan golfbaan en openbare ruimte (groen, wegen, straatmeubilair en riolering) voor de komende jaren te organiseren met een geïntegreerd contract volgens UAVgc-2005.IPC Groene Ruimteheeft in opdracht van GRD de huidige en gewenste onderhoudstoestand van de golfbaan en de openbare ruimte geïnventariseerd. Daarna heeft IPC, in nauwe samenwerking met de GRD, het Programma van eisen, de Vraagspecificatie en de contractstukken opgesteld en het geheel aanbesteed. Op dit moment begeleiden adviseurs van IPC Groene Ruimte de GRD tijdens de uitvoering van het UAVgc-contract door een aannemer.

Lees verder

Nieuws

Inschrijven voor de nieuwsbrief
26
mei

IPC Groene Ruimte op de Groene Dagen 12, 13 & 14 juni 2015

In het weekend van 12 t/m 14 juni vindt op Landgoed Middachten in De Steeg het evenement Groene Dagen plaats.  De Groene Dagen is het grootste outdoor evenement waar jacht en natuur naast elkaar bestaan. Uiteraard is IPC Groene Ruimte van de partij tijdens dit evenement.

 

Lees verder

Waarom IPC?

Direct contact
  • 15.000 cursisten per jaar
  • 20 hectare eigen praktijk-terrein
  • Standaard- en maatwerkopleidingen
  • Training op uw eigen locatie
  • 38 toegewijde groene trainers

Boeken

Zoek een boek