Een ogenblik geduld alstublieft

IPC Groen
Zoeken...

opleidingen en cursussen

Referenties

Golf Residentie Dronten

Golf Residentie Dronten

Project: ontwikkelen, aanbesteden en begeleiden tijdens de uitvoering van het UAVgc-contract voor onderhoud van de Golf Residentie Dronten

Golf Residentie Dronten heeft besloten het onderhoud aan golfbaan en openbare ruimte (groen, wegen, straatmeubilair en riolering) voor de komende jaren te organiseren met een geïntegreerd contract volgens UAVgc-2005.IPC Groene Ruimteheeft in opdracht van GRD de huidige en gewenste onderhoudstoestand van de golfbaan en de openbare ruimte geïnventariseerd. Daarna heeft IPC, in nauwe samenwerking met de GRD, het Programma van eisen, de Vraagspecificatie en de contractstukken opgesteld en het geheel aanbesteed. Op dit moment begeleiden adviseurs van IPC Groene Ruimte de GRD tijdens de uitvoering van het UAVgc-contract door een aannemer.

Lees verder

Nieuws

Inschrijven voor de nieuwsbrief
03
apr

Nieuwe training 'Biodiversiteit in de praktijk'

In eerdere IPC-nieuwsitems heeft Rob Arbeider, trainer en adviseur Groen bij IPC Groene Ruimte, aandacht besteed aan het thema biodiversiteit. Een thema dat, gezien het aantal reacties, aansprak en de aandacht trok. Hieronder licht Rob het thema opnieuw toe en vertelt hij meer over de nieuwe training Biodiversiteit die IPC vanaf dit voorjaar organiseert.

Lees verder

Waarom IPC?

Direct contact
  • 15.000 cursisten per jaar
  • 20 hectare eigen praktijk-terrein
  • Standaard- en maatwerkopleidingen
  • Training op uw eigen locatie
  • 38 toegewijde groene trainers

Boeken

Zoek een boek