IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

Stadsbomen Vademecum 2A: Groeiplaatsaspecten

Vanaf nu weer volop verkrijgbaar: de herziene tweede druk is verschenen!

Stadsbomen Vademecum 2A biedt een uitgebreide behandeling van groeiplaats en groeiplaatsonderzoek. Geen gemakkelijk onderwerp, maar wel essentieel voor de begripsvorming over het functioneren van (stads)bomen.

Het boek besteedt onder meer uitgebreid aandacht aan bodem en grond, de vocht- en bodemluchthuishouding en het belang van diverse voedingselementen voor de boom. Ook zout en zoutschade worden behandeld. Tot slot wordt aangegeven hoe met bodem- en grondonderzoek de geschiktheid van de bodem als groeiplaats voor de boom kan worden beoordeeld.

In deze herziene tweede druk heeft auteur Gerrit-Jan van Prooijen de informatie over deze ´moeilijke´ onderwerpen nog overzichtelijker weergegeven. Enkele hoofdstukken zijn daartoe ingrijpend herzien. Daarnaast is het boek in een frisse nieuwe vormgeving gezet en is het fraai uitgevoerd in gebonden hard cover. Met deze nieuwe druk maakt u uw serie Stadsbomen Vademecums weer helemaal up-to-date.

Auteur

G.J. van Prooijen

Jaar uitgifte

2e herziene druk, 2016

Aantal pagina's

200

Prijs

€ 46,70 (incl. verzendkosten, excl. BTW)

Uitvoering

full colour

ISBN

978-90-74481-28-1

Bestel

Vragen of Hulp nodig

Neem contact op met onze opleidingsadviseurs Bel mij Mail IPC