IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

Stormhout simulat... - IPC Groene Ruimte

Stormhout simulat... - IPC Groene Ruimte
Print deze pagina
« Terug naar overzicht

10x Opzichter Uitvoerder in de Buitenruimte

14-12-2017 08:35

Het uitvoeren van projecten in de buitenruimte is in toenemende mate complex. Dit vergt van de opzichter en uitvoerder in de buitenruimte een uitgebreide kennis op zowel groen, grijs als blauw gebied. Sterke communicatieve vaardigheden en projectmatig kunnen werken is zowaar nog belangrijker.

Bij de opleiding Opzichter / Uitvoerder in de Buitenruimte van IPC zijn veel partners betrokken. Alle partijen brengen ervaring in vanuit de branche. Professionals voor professionals! Dat werkt voor toepassing van de nodige vakkennis als opzichter / uitvoerder in de (integratie van de) groene, grijze en blauwe sector. 

Wij mogen concluderen dat onze aanpak, met alle inspanningen van de begeleidingscommissie, werkt. 

Wij zijn dan ook verheugd dat in februari 2018 voor de 10e keer de opleiding Opzichter Uitvoerder Buitenruimte van start gaat.

 

Wilt u meer informatie over de opleiding of wilt u zich aanmelden voor de opleiding Opzichter / uitvoerder in de Buitenruimte? Neem vrijbijvend contact op met Dirk Jan Mosselman (trainer/ adviseur IPC Groene Ruimte) op telefoonnummer 06-46307934.