IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

 

Copyright
Het materiaal op deze website, waaronder tekst, fotografie, illustraties en ander grafisch materiaal zijn, evenals de lay-out, eigendom van IPC Groene Ruimte BV te Arnhem. De website als geheel valt onder copyright en de regelingen over copyright in de Nederlandse Wet. Het is verboden om materiaal van deze website te gebruiken zonder voorafgaande toestemming.

 

Disclaimer
Deze website is een uitgave van IPC Groene Ruimte BV. Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de verschafte informatie op enig moment, als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten moet worden herzien of aangevuld. IPC Groene Ruimte BV kan daarom geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie op de website.

 

IPC Groene Ruimte BV streeft naar permanente toegankelijkheid van de website. Niettemin behoudt IPC Groene Ruimte BV zich het recht voor om de website zonder aankondiging tijdelijk of definitief buiten gebruik te stellen. Eventuele aansprakelijkheid wegens schade wordt afgewezen.
Een ieder die toegang heeft verkregen tot de website van IPC Groene Ruimte BV wordt geacht kennis te hebben genomen van het vorenstaande.


Plugins
Op verschillende onderdelen van deze site worden documenten of toepassingen gebruikt waarvoor hulpprogramma's nodig zijn.

 

Opmerkingen
Voor opmerkingen over deze website: marketing@ipcgroen.nl