IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

Studenten van Hog... - IPC Groene Ruimte

Studenten van Hog... - IPC Groene Ruimte
Print deze pagina
« Terug naar overzicht

IPC Groene Ruimte en PCbomen organiseren gezamenlijk ETW-herexamen

28-07-2017 14:12

door: Wouter Schulp

Vandaag deden 15 kandidaten een ETW-herexamen. Bijzonder aan dit herexamen is dat IPC Groene Ruimte (IPC) en Praktijk Centrum Bomen (PCbomen) de handen hiervoor ineensloegen.

Door het grote aantal aanmeldingen voor de ETW-examens, worden er twee keer per jaar door beide organisaties ‘reguliere’ ETW-examens georganiseerd.  Zowel IPC als PCbomen hebben in juni reguliere ETW-examens afgenomen. Helaas is toen niet iedereen geslaagd.

Om kandidaten eerder in de gelegenheid te stellen om herexamen te doen, hebben IPC en PCB besloten om gezamenlijk dit herexamen te organiseren. Hiermee kwamen zij tegemoet aan de wens van de kandidaten om niet te hoeven wachten tot het volgende ‘reguliere’ examen. De kandidaten die één of meerdere onderdelen moesten herkansen deden dit onder toeziend oog van de European Arboricultural Counsil (EAC). 

Na evaluatie van het ETW-herexamen wordt gekeken of het gezamenlijk organiseren van toekomstige ETT-herexamens tot de mogelijkheden behoort.