IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

ETT-examen bij IP... - IPC Groene Ruimte

ETT-examen bij IP... - IPC Groene Ruimte
Print deze pagina
« Terug naar overzicht

BuitenGewoon Het Nationale Park De Hoge Veluwe

23-08-2017 07:34

Een bijzondere aflevering van BuitenGewoon, een productie van Omroep Gelderland: inzicht in zorgvuldig en professioneel terrein- en faunabeheer bij onze gewaardeerde partner Het Nationale Park De Hoge Veluwe

In deze aflevering gaat presentator Harm Edens op pad met één van de jachtopzichters van De Hoge Veluwe om een wild zwijn of een edelhert te schieten. Dat gebeurt heel zorgvuldig. Tevoren is er uitgebreid geteld en is bepaald hoeveel en welke dieren er geschoten moeten worden om de populaties op orde te houden. In deze aflevering krijgt Harm de kans om te zien hoe dat er werkelijk aan toe gaat, een uniek inkijkje.

Enige discussie, hoe zinvol ook, komt in de uitzending niet aan bod. De bedoeling van Omroep Gelderland was louter om te onderzoeken of het schieten van wilde dieren op de Veluwe zorgvuldig en respectvol gebeurt.