IPC Groene Ruimte maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan IPC Groene Ruimte jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan IPC Groene Ruimte advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken, ga je hiermee akkoord.

OK

Een ogenblik geduld alstublieft

Voor BTW-plichtige organisaties wordt dit bedrag verhoogd met het wettelijke BTW percentage

Sluiten
IPC Groen
Zoeken...

Terreinmeester | Module Gras & Toplaag 

Tijdens de module Gras & Toplaag worden diverse grassoorten, onkruiden en schimmels nader behandeld en ervaart u hoe met gerichte bemesting de strijd tegen onkruid en ziektes  aangegaan wordt. Na deze module kunt u grassen en plagen herkennen. U maakt de juiste keus in grassoort en weet ‘rassen’ toe te passen voor specifieke (duurzame) toepassingen zoals roodzwenk, struisgras, Engelsraai en blends.

Omdat u werkt met een natuurlijke ondergrond is kennis van de bodem en de waterhuishouding essentieel. U leert wat de samenstelling van de bodem en de waterhuishouding is en wat dat betekent voor het onderhoud van het gras. 

Inhoud van de module:

-          Grassen, onkruiden & ecologie
-          Bodem, waterhuishouding
-          Bemesting ziekten en plagen
 

Modules volgen of diploma Terreinmeester halen?

Om er voor te zorgen dat ervaren en beginnende Terreinmeesters en Sportveld Beheerders hun vak op een professioneel niveau kunnen (blijven) uitvoeren en op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken op de relevante vakgebieden, is er gekozen voor een modulaire opbouw van de opleiding.

Het aantal te volgen modules is afhankelijk van het eindresultaat welke u wilt behalen. U kunt er voor kiezen om gericht uw kennis te vergroten door het volgen van één specifieke module of u gaat  voor het Terreinmeester- diploma.  De modules worden in een cyclus van 2 jaar aangeboden. Elke module wordt afgesloten met een toetsing. Het diploma Terreinmeester wordt erkend door de branche.

Wanneer u alle modules van de opleiding volgt heeft u een prijsvoordeel tot 10% ten opzichte van het volgen van losse modules. BSNC-ledenvoordeel: 5% korting op de module-prijs

Hieronder kunt u één datum selecteren waarop Terreinmeester | Module Gras & Toplaag  plaats dient te vinden.
Dag 1:   06-03-2018 van 09:00 tot 16:00 (locatie: IPC Groene Ruimte)
Dag 2:   13-03-2018 van 09:00 tot 16:00 (locatie: IPC Groene Ruimte)
Dag 3:   20-03-2018 van 09:00 tot 16:00 (locatie: IPC Groene Ruimte)
Dag 4:   27-03-2018 van 09:00 tot 16:00 (locatie: IPC Groene Ruimte)
Dag 5:   24-04-2018 van 10:00 tot 12:00 (locatie: IPC Groene Ruimte)

Oplossingen op maat
Voorbeelden, oefeningen en inhoud kunnen toegespitst worden op bedrijfsspecifieke omstandigheden. De vertaling naar de eigen werkpraktijk wordt daarmee nog eenvoudiger.

Mogelijkheid tot het creëren van een eigen opleiding
In opdracht ontwikkelt IPC Groene Ruimte een opleiding binnen onze thema’s voor u alleen. Hiermee kunt u een belangrijk concurrentievoordeel realiseren.

Hebben meerdere mensen binnen uw organisatie dezelfde opleiding nodig? Dan kunnen ze zich in de meeste gevallen de reis naar Arnhem besparen. Dankzij de mogelijkheid van incompany training.
IPC Groene Ruimte komt graag naar u toe. Ook al woont u aan de andere kant van het land!

Onze incompany training biedt interessante voordelen:

 1. Oplossingen op maat
  Onze trainers spitsen de incompany training toe op de specifieke vragen vanuit uw werkpraktijk. Dat zorgt voor effectiever resultaat.
 2. Alle neuzen in dezelfde richting
  Als organisatie bepaalt u de richting waarin de deelnemers zich ontwikkelen.
 3. Eigen opleiding creëren
  In opdracht ontwikkelt IPC Groene Ruimte een incompany training speciaal voor uw organisatie. Met een onderscheidende keuze van thema’s kunt u zo belangrijk concurrentievoordeel behalen.
 4. Besparing van reistijd en reiskosten
  U bepaalt zelf de tijden, dus ook de doorlooptijd van de opleiding. Reiskosten en reistijd naar het opleidingsinstituut in Arnhem worden merendeels voorkomen.
 5. Scherpe prijs per deelnemer
  Afhankelijk van het aantal deelnemers bespaart u met de incompany training op de totale kosten.
Duur

4 dagen training + 1 toetsdag

Locatie(s)

IPC Groene Ruimte te Arnhem of op locatie

Prijs

€ 945,00 BTW?

Inclusief

Certificaat Gras & Toplaag (bij positief toetsresultaat)
Koffie, thee en lunch
Gebruik elektronische leeromgeving
Examenmoment

Exclusief

BSNC-ledenvoordeel 5%
Examentraining (halve dag)

Inschrijven

Vragen of Hulp nodig

Neem contact op met onze opleidingsadviseurs Bel mij Mail IPC